Lifestyle

Studio Smijeha

Kreativno ime koje odmah stvara želju da se sazna nešto više. “Studio smijeha” je klub komedije u Vlaškoj 92. Službeno je osnovan 1. travnja 2010. godine, ali je i prije toga funkcionirao kao mjesto zabave. Mjesto iz kojeg se osjeti samo pozitivan stav, gdje su provokacije opuštajuće, gdje su otkrivene najneugodnije situacije komičara i gdje humor grči mišiće smijehom, idealno je mjesto za izlazak za ljude koji su željni dobre zabave.

“Studio smijeha” ima raznolik program tako da svatko može pronaći nešto po svom ukusu. U njihovoj ponudi nalaze se stand up nastupi komičara ne samo iz Hrvatske nego i šire regije, ali iz udaljenijih zemalja. Neki od poznatijih gostiju koji su imali nastupe u klubu su: Paddy Lennox, Dana Alexander, Scott Capurro, Dave Thompson, Steve Hughes…

Također, udruga “Studio smijeha” ima još nekoliko stavki u svojoj ponudi:

  • Turnir u ljudskom “Čovječe ne ljuti se”
  • Turnir u graničaru za starije od 18.
  • Copywriting
  • Osmišljavanje evenata
  • Voditeljski angažmani

Zanimljivo je to da “Studio smijeha” daje priliku i amaterima da se okušaju u stand up-u. Program se zove “Open mic” i izvodi se svakog ponedjeljka. Može se prijaviti bilo tko i uz propisana pravila zabaviti publiku.

Klub broji stalnu postavu stand up komičara: Tin Sedlar, Marina Orsag, Goran Furjan, Tomislav Kozačinski, Tihomir Paravina, Goran Vugrinec, Vlatko Štampar, Zvonimir Mintas i Aleksandar Curać-Šarić. Oni imaju nastupe i izvan studija – na raznim događanjima, televiziji, radiju, humanitarnim akcijama, klubovima i slično.

Tin Sedlar

Izdvojila bih nastup “Ukratko” Tina Sedlara koji je nasmijao publiku do suza. Show! Nije lako držati koncentraciju sat i pol vremena, ali Tin je svojim šalama, smislom za humor, nevjerojatnim facijalnim ekspresijama i pokretima uspio fokusirati gledatelje. Odličnim uvodom zainteresirao je publiku i kroz šale o pijanstvu, prometu, glazbi, politici, sportu, psovkama, perverzijama, crkvi, muško-ženskim odnosima, životinjama, socijalnim problemima itd. nasmijavao je cijelu dvoranu tijekom cijelog nastupa. Tin je talentiran i ima smisla za humor, pogledajte njegov nastup i oduševite se.

Bitno je napomenuti da je potrebno rezervirati karte prije nastupa na koji želite ići jer dvorana ima ograničen broj ulaznica. Za više informacija posjetite njihovu web stranicu: http://studiosmijeha.hr/v1/

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close