Lifestyle

Studentsko natjecanje: “Let, a ne omlet”

Ispred novog studentskog doma u Osijeku sinoć je s 15 metra visine poletjelo mnoštvo kreativnih naprava koje su sve imale jedan zajednički sastojak – jaje. Izazov da s 15 metara spuste jaje na tlo, a da ono pritom preživi, prihvatilo je ukupno 15 ekipa koje su vješto osmislile i izradile naprave za sigurno slijetanje jajeta na označenu površinu.

Uz veselo društvo komaraca, studenata, natjecatelja i njihovih vjernih navijača natjecanje je počelo u 20 sati, a kad je prva ekipa stupila na dizalicu, publika se za svaki slučaj lagano odmaknula od označenog prostora za slijetanje. Nikad ne znaš! No čim je prvo jaje poletjelo s dizalice svima je bilo jasno da prostora za strah nema i da će svi kući otići čisti.

Prvu je nagradu, tandemski skok padobranom, prema glasovima tročlanog ocjenjivačkog suda osvojila ekipa Munjosi (Matias Knežević, Luka Žagar i Barbara Opačak) Drugo mjesto i ulaznice za jedan od festivala po njihovom izboru pripao je ekipi Bari Team (Nino Mišić, Valentin Falamić, Tea Mišić), dok je karting avantura otišla u ruke trećeplasiranima Jajokrilašima (Mislav Bartoš, Dorotea Horvat i Miro Dombi). Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE

Osječani su, usprkos nekolicini jaja koja nisu preživjela avantru, pokazali da su dorasli zadatku. Sad je red na Riječanima i Zagrepčanima da pokažu što znaju.

Raspored natjecanja
23.10. – Rijeka, Studentsko naselje Ivan Goran Kovačić, 20h
29.10. – Zagreb, Studentski dom Stjepana Radića, 20h

Tekst: redbull.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close