Sport

Studentski Zbor Gacke predstavio Liku

Ove subote, na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava, održala se manifestacija zavičajnih studentskih udruga pod nazivom „Tko smo? Što smo? Odakle smo?“. Projekt se održava već petu godinu zaredom a Studentski Zbor Gacke u njemu sudjeluje od svog osnutka.

Sve dijelove Like predstavili smo, osim promotivnim materijalima, ličkim sirom, rakijom, kolačima i tradicijskim rukotvorinama. Od zainteresiranih prolaznika doživjeli smo isključivo pozitivne reakcije i mnogo pitanja o turističkim sadržajima i smještajnim kapacitetima u Lici. Tokom manifestacije obratilo nam se i mnogo ljudi ličkih korijena koje je život doveo u Zagreb. Naš štand posjetio je i pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, sport i kulturu Slavko Borac. Zanimalo ga je u kojem smjeru teče razvoj ličkog turizma, koji su razlozi okupljanja ličkih studenata u udrugu te s kojim se problemima susrećemo.

Prezentacija Like u ovom projektu dobrim dijelom ovisi o suradnji turističkih zajednica u Ličko – senjskoj županiji i dosad je ta suradnja bila na zadovoljavajućoj razini. Unatoč tome, vjerujemo da smo zaslužili da ta suradnja postigne višu razinu i iznjedri neke nove projekte na ponos cijele Like.

Studentski Zbor Gacke
Bruno Ćutić

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close