SportLifestyleScena

Studentski Zbor Gacke; plaketa, kotlić, party

Članovi Studentskog Zbora Gacke ove su se subote natjecali u kuhanju gulaša te organizirali prigodan party nakon manifestacije Eko Etno Gacka.

studentski zbor gacke

Unatoč lošem vremenu, imali smo velik natjecateljski duh te smo se svi maksimalno angažirali u kuhanju i popratnim aktivnostima. Budno smo motrili okolnu konkurenciju i ljubomorno čuvali svoj recept. Iako nismo izabrani na neko od nagrađivanih mjesta, nagradili smo sami sebe timskim radom, društvom i svojim kotlićem.

Na studentskom kotliću ove godine je prigodno uručena Plaketa za počasnog člana SZG-a, i to dugogodišnjoj aktivnoj članici udruge, učiteljici Ana-Mariji Šprajc. Plaketu je uručio dopredsjednik SZG-a i student Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Antonio Kezerić.

IMG_0034

 

Kotliću i dodjeli Plakete prisustvovali su i istaknuti članovi udruge: bivši predsjednik Dario Klobučar, počasni predsjednik Ante Fumić, sadašnji predsjednik Bruno Ćutić, tajnik Dinko Krpan, svi članovi Odbora udruge i brojni drugi.

Nakon hladne i kišne atmosfere u parku, u Diskoteci Puls nam je tamburaški sastav Ni 5, Ni 6 pripremio pravu usijanu atmosferu koja nije popuštala do ranog jutra.

Tekst: SZG

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close