Scena

Studentski Zbor Gacke i ove godine održao predavanje maturantima

Najaktivnija udruga mladih Ličana,Studentski Zbor Gacke, i ove je godine odlučila održati predavanje za buduće studente, još nekoliko dana maturante u Srednjoj školi Otočac.


U ponedjeljak 2. svibnja, u Vatrogasnom domu Otočac, učenicima završnih razreda su svoja iskustva i savjete o studentskom životu podijelili predsjednik Studentskog Zbora Gacke – Bruno Ćutić, te članovi udruge Dinko Krpan, Dario Poznanović i Gabrijela Pernar.

IMG-20160502-WA0012Na početku, kroz nekoliko kratkih crta, predstavili su svoju udrugu, koja je osnovana prije gotovo sedam godina, s posebnim ciljem i naglaskom na potrebe mladih i rješavanje njihovih problema, kao i izgradnju ličnosti kroz razne edukativne, humanitarne, kulturne i zabavne projekte.

Zatim, iz prve ruke se moglo čuti ono što je učenike zasigurno zanimalo: o studentskom životu u domovima i stanovima, te studentska prehrana i ostala prava koja imaju, kao što je rad preko Student servisa i Erasmus+ studentska razmjena.

Zadovoljni rezultatima predavanja, članovi SZG-a podijelili su maturantima “Priručnik za ličke studente“ koji su sami izradili i koji će zasigurno pomoći budućim brucošima u snalaženju i aktivnosti u novom životnom razdoblju.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: SZG

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close