Glazba

Streaming servis preimenovao 2Cellos u 2Seljos

Luka Šulić i Stjepan Hauser često su se na koncertima zezali i nazivali se “2Seljos”.


Amazon Prime, jedan od najvećih streaming servisa na svijetu, na svojim stranicama preimenovao je slavni violončelistički dvojac “2Cellos” u “2Seljos”.

Snimke njihovih koncerata u Amazonovoj ponudi pretplatnici mogu pronaći pod “novim imenom”, a jedan od njih nosi naziv “2Seljos Live Full Classical Concert”.

screenshot: Amazon Prime

Iako se Luka Šulić i Stjepan Hauser na nastupima znaju šaliti i nazivati se “2Seljos”, ovoga se puta ne radi o njihovoj šali.

“Uzbudljiva, nezaboravna i emotivna večer klasične glazbe uz 2Seljos”, piše u opisu koncerta koji možete kupiti za 4,99 dolara, a pogledati za 1,99 dolara.

A kako se ovakva pogreška potkrala ozbiljnom streaming servisu? Amazon Prime dopušta uploadanje videosadržaja svim korisnicima kroz platformu Amazon Prime Video Direct, za što Amazon tvorcima isplaćuje naknadu.

Ipak, postoje određene provjere kojima se utvrđuje da li je sadržaj u skladu s uvjetima platforme, ali očito im je promaklo najbitnije – provjera imena samog izvođača.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close