Tech

Stranice na kojima možete legalno i besplatno gledati filmove

Besplatno i legalno gledanje filmova na internetu obično su dva pojma koja ne idu skupa. Problem je u tome što besplatnim sadržajem mnogi najčešće shvaćaju piratizirane filmove i serije koji su lako dostupni preko ogromnog brojna torrent servisa. S druge strane legalne filmove moramo platiti. Tako su i kod nas dostupni razni streaming servisi (Netflix, Amazon Prime, Pickbox…) koji za cijenu nekoliko kava omogućuju da neograničeno uživate u njihovoj ponudi.


Međutim, filmove možemo gledati i potpuno besplatno i legalno i to na stranicama koje vam donosimo u nastavku.

HRTi

Hrvatska radiotelevizija prije dvije godine je pokrenula svoju multimedijalnu uslugu koja omogućuje da uživo pratite njihove radijske i televizijske kanale, ali nakon registracije vam se otvara i velika kolekcija njihovih filmova i serija. Osim novih naslova, tu su i razni klasici te nove serije poput Novina.

The Internet Archive

Ova stranica poznata je mnogima kao veliki arhiv književnih i glazbenih djela, ali i igara. No nudi i kolekciju filmova, uglavnom se ovdje radi o klasicima kojima su istekla prava te su sada postali javno dobro. Klasike možete skinuti u obliku raznih datoteka ili kao torrent dokument. Piše 24sata.hr

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close