Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

U stožeru KARLA STARČEVIĆA se već slavi – neslužbeni rezultati pokazuju pobjedu!

Nakon Otočca i Novalje koji su dobili svoje gradonačelnike u prvom krugu, Nezavisna lista Bura promjena danas je osvojila treći i najveći lički grad.


Da će biti nezvjesno u glavnom gradu Ličko-senjske županije pokazalo se već u prvom krugu lokalnih izbora, u kojemu je Karlo Starčević osvojio nešto više od dva posto glasova manje od vodećeg Petra Krmpotića.

Iako je drugi krug lokalnih izbora na obilježila slaba izlaznost, u Gospiću je zabilježen najveći odaziv birača na području cijele Hrvatske.

Prema neslužbenim podatcima koje smo dobili iz njegovog stožera, Karlo Starčević je osvojivši 51% glasova ispred Krmpotića postao novi gradonačelnik Grada Gospića. Službeni rezultati Državnog izbornog povjerenstva se još očekuju, prebrojavanje glasova je u tijeku i podatci se neprestano osvježavaju.

U stožeru novog gradonačelnika Grada Gospića Karla Starčevića je već započelo slavlje.

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close