ZdravljeIzdvojeno

Stožer: Na području Ličko-senjske ukupno oboljelo 12 osoba

NOVO PRIOPĆENJE

Prenosimo dnevno priopćenje Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije:

Poštovani,

Vezano za novonastalu situaciju koronavirusa, nova su dva potvrđena slučaja zaraze COVID-19 što znači da je na području Ličko-senjske županije ukupno oboljelo 12 osoba.   Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 125 osoba, testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno nad 109 osobe od kojih je 82 negativno, 12 pozitivnih te se čekaju rezultati za 15 uzetih uzorka. Izliječena je jedna osoba.

Nakon epidemiološke obrade ukida se karantena za sva naselja Općine Udbina osim samog mjesta Udbina.

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 88 osoba na području Ličko-senjske županije kojom prilikom nije utvrđeno kršenje/nepoštivanje izrečenih mjera samoizolacije.

Zaprimljene su dvije dojava građana  o kršenju Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja i Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, kojom prilikom je jedna dojava potvrđena i slijedi obavijest Državnom inspektoratu, dok druga dojava nije potvrđena.

U protekla 24 sata utvrđena su dva kršenja Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez propusnice).

S poštovanjem,

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close