Izdvojeno

Stožer LSŽ: Deseti dan bez novooboljelih, u samoizolaciji 136 osoba

DNEVNO PRIOPĆENJE

Na redakciju portala Lika Club jutros je stiglo priopćenje iz Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Vezano za situaciju koronavirusa, deseti dan za redom nema novooboljelih osoba.

U posljednja 24 h uzeto je dodatnih 5 uzorka. Pristigla su 3 negativna rezultata testiranja te se čekaju rezultati testiranja 5 uzetih uzoraka.

Ukupno su oboljele 22 osobe od COVID-19 od čega su 3 osobe izliječene. Testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno je nad ukupno 307 osoba. Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 136 osoba.

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 95 osoba na području Ličko-senjske županije kojom prilikom utvrđeno je jedno kršenje/nepoštivanje izrečene mjere samoizolacije.

Nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja i Odluke o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima.

U protekla 24 sata utvrđeno je jedno kršenje Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez propusnice).

S poštovanjem,

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close