Ličko-senjska županija

Stožer Ličko-senjske: Policija detaljnim uputama poziva građane na odgovornost, pročitajte i poštujte!

IZ STOŽERA LIČKO-SENJSKE

Iz Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije na redakciju portala stiglo je novo Priopćenje, pročitajte i poštujte informacije u nastavku!

Poštovani,

Radi sveobuhvatnih mjera nužnih u borbi protiv pandemije uzrokovane virusom COVI-19 apeliramo na sve građane koji nemaju prijavljeno prebivalište ili boravište na području Ličko-senjske županije, da se jave putem e-.maila: [email protected] ili na besplatni telefon 053 192 Policijske uprave ličko-senjske.

Također posebno apeliramo na osobe kojima je izrečena mjera opreza samoizolacije te  koje su pogođene potresom i iz razloga više sile ne mogu boraviti na adresi prebivališta, a došle su na područje Ličko-senjske županije da se jave na navedene kontakt adrese.

Nadalje, molimo sve iznajmljivače radi kontrole dolazaka i noćenja, da goste bez odgode prijave u sustav eVisitor, ne čekajući zakonski rok od 24 sata, kako bi u svakom trenutku imali uvid u realno stanje na terenu radi možebitnih poduzimanja potrebnih mjera u očuvanju zdravlja pučanstva i borbe protiv koronavirusa.

S poštovanjem,

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJEČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: koronavirus.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close