ZdravljeIzdvojeno

Stožer Ličko-senjske: Na području županije nema novo zaraženih osoba

Na redakciju portala Lika Club upravo je stiglo priopćenje stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Vezano za novonastalu situaciju koronavirusa, na području Ličko-senjske županije nema novo zaraženih osoba. Osoba za koju je 20. ožujka potvrđen pozitivni nalaz na koronavirus dobrog je općeg stanja.

Do danas je pod samoizolacijom ukupno bilo 331 osoba, pod aktivnim nadzorom je 131 osoba, testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno nad 13 osoba od kojih je 10 negativno i  1 pozitivan, a dva nalaza se čekaju rezultati testiranja.

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske vršeći provjere poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ na području Ličko-senjske županije izvršili 90 provjera nad osobama kojima su izrečene mjere samoizolacije, kojom prilikom nije utvrđeno kršenje mjera, dok je utvrđen jedan prekršaj kršenja Odluke o zabrani rada ugostiteljskih objekata i sl., u vezi čega je nadležnom Državnom inspektoratu proslijeđena obavijest o počinjenom prekršaju.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je odluke:

Gradski i općinski stožeri civilne zaštite nadziru provedbu navedenih odluka u suradnji s PU ličko-senjskom.

Za sve informacije i upite molimo da se obratite na tel: 053/588-204 i e-mail: [email protected] .

S poštovanjem,

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close