Ličko-senjska županijaGrad ZagrebZdravlje

Stožer Grada Novalje: Stanje stabilno, DVD Novalja uključuje se u pomoć Zagrebu

Na internetskim stranicama Grada Novalje objavljeno je dnevno priopćenje vezano za situaciju uzrokovanu epidemijom koronavirusa, koje prenosimo u cijelosti:


Dana 30. ožujka 2020.g. Stožer civilne zaštite Grada Novalje održao je svoju dnevnu sjednicu putem videokonferencije.

Svi nazočni članovi Stožera podnijeli su dnevno izvješće o situaciji iz područja njihove nadležnosti a vezano uz epidemiju koronavirusa. Izvješće su podnijeli i svi povjerenici civilne zaštite.

Utvrđeno je da je na području Grada Novalje situacija nepromijenjena, odnosno stabilna te da i dalje nema zaraženih osoba.

Stožer CZ Grada Novalje radi redovno. Od subotnjeg izvještaja izdane su 2 propusnice.

DVD Novalja uključuje se u pomoć potresom pogođenom gradu Zagrebu. U Zagreb se upućuje jedno vozilo sa ljestvama i osoba koja će upravljati vozilom.

Kako se ovih dana očekuje uplovljavanje još ribarskih brodova, Stožer ovim putem napominje da je na snazi zabrana prodaje ribe sa brodova, stoga molimo građane da ne odlaze prema luci u pokušaju da kupe ribu.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA NOVALJE
Gradonačelnik, Ante Dabo

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close