Ličko-senjska županijaZdravljeIzdvojeno

Stožer civilne zaštite Grada Novalje: Nema oboljelih, prekida se neposredni rad sa strankama svih ureda gradske uprave

Na internetskim stranicama Grada Novalje objavljeno je priopćenje sa sjednice Stožera civilne zaštite Grada Novalje u vezi epidemiološke situacije na području Grada i provedenim mjerama, koje prenosimo u cijelosti:


19. ožujka 2020.g. održana je sjednica Stožera civilne zaštite Grada Novalje na temu provedbe mjera propisanih Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Sjednici su nazočili svi članovi Stožera civilne zaštite Grada Novalje te su podnijeli izvještaj o stanju provedbe mjera iz svog djelokruga rada.

Nakon rasprave, Stožer civilne zaštite zaključio je:

1. Vezano za epidemiju koronavirusa na području Grada Novalje, utvrđeno je da nema oboljelih i epidemiološka situacija je stabilna.

2. Provedba protuepidemijskih mjera koje su danas stupile na snagu, na području Grada Novalje je zadovoljavajuća.

3. Djelatnici policijske postaje Novalja na poziv građana izvršili su više postupanja prema prekršiteljima mjera samoizolacije.

4. Mrežom volontera koji će vršiti opskrbu staračkih domaćinstava na području Grada Novalje koordinirat će Crveni križ.

5. Sukladno protuepidemijskim mjerama Stožera civilne zaštite RH od sutra, 20. ožujka prekida se neposredan rad sa strankama svih ureda gradske uprave, javnih ustanova i trgovačkih društava u vlasništvu grada. Sva komunikacija sa javnim službama biti će moguća putem telefona i elektronske pošte.

Još jednom upućujemo apel građanima da se pridržavaju protuepidemijskih mjera i da svoje domove napuštaju samo zbog obavljanja nužnih poslova.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA NOVALJE
Gradonačelnik, Ante Dabo

Odluka o mjerama ograničavanja društvenih okupljnja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja
https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20mjere%20ograni%C4%8Davanja%20dru%C5%A1tvenih%20okupljanja,%20rada%20trgovina.pdf

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close