Politika

Storm Chasing Team pokrenuo postupak brendiranja senjske bure

Storm Chasing Team Senj, poznat kao družina lovaca na buru i munje, otpočeo je s aktivnostima brendiranja poznate senjske bure. Krenuli su u izradu naljepnica, a najavljuju i suvenire na temu bure, piše Novi list.


– Kad vam netko kaže da opet puše bura, znate o kojem se gradu radi. Samo se jedan grad može podičiti da je rodno mjesto bure. Grad koji ima toliko povijesti, znamenitosti i godina. Grad koji ima toliko toga za pokazati. Reći ćete imaju i mnogi drugi. Ali jedno je sigurno! Jedini grad koji bez iznimke može reći da je bura njegova je – Senj.

– Tu je rođena! Ona je naša!, poručuju senjski zaljubljenici u buru.

Naljepnica »opet puše bura…« samo je jedan u nizu planiranih suvenira koji će imati isti natpis, a to je ujedno i slogan Storm Chasing Teama Senj. Svi koji naljepnicu žele imati, mogu se javiti u inbox na njihovoj facebook stranici.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook/Storm Chasing Team Senj

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close