VijestiScena

“Stopala” – nova ljubavna balada Kristijana Rahimovskog

Glazbenik koji je više od desetljeća nenametljivo prisutan u eteru, a u njegovim prepoznatljivim pjesmama uživaju svi, opet je iznenadio.


Nakon posljednjih uspješnica ‘Za život cijeli’ i ‘5 minuta’, Kristijan Rahimovski predstavlja nešto drugačije.

Nova pjesma ‘Stopala’ lagani je zaokret od njegovog dosadašnjeg glazbenog opusa, a za ovu je skladbu zaslužan poznati hitmejker Dušan Bačić.

Tijekom snimanja albuma dogodila se jedna neobična pjesma koja me ‘provocirala’ da je snimim. Najveći krivac za tu pjesmu je Dušan Bačić i ovo je moja prva suradnja s njim kao autorom te moram priznati da mi je ostavila zaista lijep dojam. Pjesmu smo radili neopterećeno i odlučili zajedno da je sada vrijeme da izađemo sa njom pred publiku, rekao je Kristijan.

Aranžman ove emotivne pjesme na glazbu i tekst Dušana Bačića napravio je Filip Gjud:

Ovo je ljubavna balada malo drugačijeg zvuka, od onoga što sam dosada radio. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u tekstu.

‘Stopala’ imaju i svoj prateći video spot koji redateljski potpisuje Bojan Dragojević.

Video spot je sniman na raznim lokacijama i radio ga je dugogodišnji Dušanov suradnik Bojan Dragojević. Samo snimanje bilo je kratko, ali slatko. Smatram da za neke balade ne treba komplicirati, nego jednostavno sliku približiti maksimalno ljudima, kao i samu emociju. Vjerujem da smo u tome uspjeli, a na ljudima je uvijek na kraju da odluče, zaključio je Kristijan.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Bojan Dragojević

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close