GlazbaGrad Zagreb

Stole objavio pjesmu “Čuvari grada”, posvećena je Bad Blue Boysima

Stole ne miruje – izbacio je novi singl i spot. “Čuvari grada” posveta su njegovom gradu, drugi najavni singl s novog studijskog albuma “Sve su to rime” koji će u izdanju Croatia Recordsa biti objavljen 15. listopada.


“Želja mi je bila napraviti pjesmu posvećenu baš Bad Blue Boysima koje smatram čuvarima grada, prvom linijom spasa našeg dragog Zagreba, bilo da je riječ o potresima, poplavama, požarima ili bilo kojim nedaćama u kojima se naš grad nađe. Ljubav prema Zagrebu već je opjevana kroz desetak mojih singlova, ali ova je specifična jer sam dobio podršku naših čuvara grada”, izjavio je Stole povodom nove pjesme koja se od objave nalazi u YouTube trendingu.

Osim rada na novom albumu, Stole je pokrenuo i svoj podcast imena 100KAST u kojem svake nedjelje ima drugu zanimljivu temu i gosta, a sve možete pratiti na Stoletovom službenom YouTube kanalu. U jednom od izdanja podcasta 100KAST ugostio i Hiljsona Mandelu iz KUKU$ klana te najavio zajedničku pjesmu koja će svjetlo dana ugledati sredinom lipnja, “Bog zna”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close