Moda

Što vaše omiljene cipele govore o vama?

Žene nikada ne mogu imati previše cipela. Svaka ima svog favorita kada su u pitanju modeli obuće, a omiljena cipela puno toga otkriva o našem karakteru. Izaberite omiljeni model s popisa u nastavku i saznajte što to govori o vašoj osobnosti, piše zadovoljna.dnevnik.hr1. Balerinke

Vi ste igračica iz sjene. Svi se oslanjaju na Vas i Vaše sposobnosti, ali rijetko ste u prvom planu. Skromni ste i ne tražite priznanje za svoj trud. Uvijek ste izvor pokretačke snage u svojoj okolini, fokusirani ste i darežljivi.

2. Sportske tenisice

Imate jasno postavljene ciljeve i prioritete. Samouvjereni ste i organizirani. Multitasking vam nije stran, sposobni ste u isto vrijeme raditi više stvari s podjednakom koncentracijom. Kada su u pitanju odjeća i obuća, prvenstveno vodite računa o udobnosti jer se u svakom trenutku želite osjećati ugodno.

3. Trendi tenisice

Puni ste energije i u duši ćete zauvijek ostati dijete. Imate istraživačku osobnost, volite svugdje zaviriti, uvijek ste u potrazi za novim avanturama i uzbuđenjima. Otvoreni ste i zato sa svima uspijevate uspostaviti dijalog. Razgledajte modele bijelih trendi tenisica.

4. Platforme

Graciozni ste, sigurni u sebe i imate snažnu osobnost koja odmah ostavlja dojam. Topla ste osoba i nešto u vama privlači na prvu privlači druge ljude. Pomalo ste tvrdoglavi, ali ne previše nego onoliko koliko treba kako biste u svakom trenutku ostali svoji.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close