Društvene mrežeTech

Što o vama govore vaše fotografije s ljetovanja?

Bilo da je riiječ o grupnom selfiju ili slici nekog otmjenog koktela uz zalazak sunca, vaše fotografije s odmora otkrivaju nešto više o vama.


U istraživanju provedenom na stranici LoveHolidays.com, 1.000 ljudi je odabralo svoje omiljene snimke s odmora. Na temelju onoga što su odabrali, psiholog i fotograf John Kentish ocijenio je osobnost ispitanika.

Na primjer, prema Kentishu, onaj koji će slikati neke znamenitosti na odmoru za sebe misli da je “zabavniji, duhovitiji i pametniji” od onih koji preferiraju selfije.

Zatim, oni koji fotografiraju svoje noge pored bazena ili na plaži, iako se trude pokazati kao umjetnici, zapravo su tašti i samo se žele pohvaliti svojim nogama. Dok se oni koji objavljuju slike kako ispijaju egzotične koktele uz zalazak sunca zapravo žele pohvaliti ljudima kod kuće kako uživaju na odmoru.

Pročitajte više na net.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close