Tech

Što se dogodi kada natočite krivo gorivo?

Netko se vraća doma s posla zato jer nije siguran je li ugasio štednjak ili peglu prije odlaska. A netko ima strah od točenja krivog goriva u automobil, pa nekoliko puta provjeravaju koje crijevo su uzeli na benzinskoj stanici. Pazite koje gorivo točite.


Bez obzira što boje na crijevima jasno pokazuju koje je gorivo u pitanju, ipak se događaju slučajevi gdje su vlasnici automobila umjesto benzina natočili dizel ili obratno.

Ekipa emisije Fifth Gear je nedavno ponovo otvorila raspravu oko ovog pitanja. Kako kažu, jedan od sedam vozača je barem jednom krivo natočio gorivo, a najviše ovakvih slučajeva zabilježeno je kod policijskih vozila.

Na kraju epizode pogledajte kako se ponašaju automobili s krivim gorivom i je li potrebno ispumpavanje goriva i zamjena dijelova.


Tekst: net
Foto: net / 24sata
Video: youtube

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close