Turizam

Što pokloniti za Valentinovo? Putovanje!

Darivanje je svima mukotrpan proces jer više zaista ne znamo pokloniti nekome koga poznajemo zadnjih, pet, deset, dvadeset, a kamoli pedeset godina…


Ok, svi oni koji soliraju ili nemaju bolju (ili lošiju) polovicu će reći kako je Valentinovo samo jedan od komercijalnih praznika, iliti marketinški trik za trošenje love, no oni koji su u vezi ovaj blagdan zaista željno iščekuju ili žele da što prije prođe kako bi se riješili pritiska da baš tog dana sve mora biti savršeno, romantično…

Iako mnogi govore kako je Valentinovo bezveze, ipak se većina nada da će se njihov dragi/draga sjetiti dana zaljubljenih i pokloniti im barem sitnicu ili ga obilježiti nekom lijepom gestom.

No, darivanje je svima mukotrpan proces jer više zaista ne znamo pokloniti nekome koga poznajemo zadnjih, pet, deset, dvadeset, a kamoli pedeset godina. Da li kupiti čokoladu. Hm. Ne! Da li donijeti ružu? Ok, dobar početak. No, pa koji bi poklon bio idealan? Da se mene pita – putovanje!

Više čitajte na punkufer.dnevnik.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close