Scena

Što nas sve očekuje sedmog dana 52. Vinkovačkih jeseni?

Uz Sajam gospodarstva, tradicijskih obrta i rukotvorina što se u Slavonskom sokaku održava svakog dana 52. Vinkovačkih jeseni od 10 do 23 sata i Vinskog grada od 17 sati do sat iza ponoći na Trgu bana Šokčevića, četvrtak donosi još nekoliko zanimljivih događanja


Od 17 do 22 sata, u dijelu Duge ulice ispred Galerije likovnih umjetnosti Slavko Kopač, je Auto show gdje će šest izlagača predstaviti svoje najnovije modele Mercedes, Suzuki, Opel, Ford, Renault i Citroen.

Od 16 do 20 sati je u šatoru Vinkovačkih jeseni je za ljubitelje automobila i mirisa benzina Tuning style show, koji će okupiti oko 50 automobila, od 18 do 22 sata  na pozornici u Slavonskom sokaku  posjetitelje će zabavljati Orion Full Band, a na kraju dana, od 22,30 do sat iza ponoći u šatoru Vinkovačkih jeseni nastupaju četiri tenora – Đani Stipaničev, Marko Škugor, Marko Pecotić i Vladimir Garić.

Valja podsjetiti na neka popratna događanja. U Kongresnom centru hotela Slavonija, drugi je dan 7. Turističkog foruma kontinentalnog turizma „Gastronomija – turistički proizvod Hrvatske“. U Gradskom muzeju u 12 sati se otvara izložba Tradicijska glazbala Etnološkog odjela, a u 12,30 sati u istom prostoru voditeljica Etnološkog odjela, Ljubica Gligorević održat će predavanje „Šokci iz Movača-Mohača u Mađarskoj“. U Gradskoj kavani Aurelia u 18 sati će biti predstavljen novi broj enigmatskog lista „Pitalica“ , a u Galeriji likovnih umjetnosti Slavko Kopač, u 19 sati je otvaranje izložbe radova zagrebačkih akademskih kipara Branka Kelčeca i Davida Kelčeca

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Vinkovačke jeseni

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close