Grad ZagrebTurizam

Što nas sve očekuje na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu?

Danas je u hotelu Esplanade u Zagrebu predstavljen program najvećeg adventskog događanja u zemlji, Adventa u Zagrebu.


Advent u Zagrebu, koji je dvije godine zaredom ponio titulu najbolje europske destinacije, ove godine će biti još veći i bogatiji.

Advent će započeti  2. prosinca u 19:50 sati paljenjem lampica na Zrinjevcu, a trajat će sve do 7. siječnja 2018. godine.

I ove godine Advent će se održavati na velikom broju lokacija diljem metropole na kojima će posjetitelji moći uživati u raznovrsnim sadržajima – na Tomislavcu (Ledeni park), Zrinjevcu, Europskom trgu, Trgu bana Jelačića (Zagrebačka božićna bajka), Trgu Josipa Jurja Strossmayera (Fuliranje), tunelu Grič (Advent u tunelu), Praškoj ulici (Advent u Marićevom prolazu), Kaptolu (žive božićne jaslice), Vranicanijevoj poljani (Priča s Griča), Strossmayerovo šetalištu (Advent na Strossu), Klovićevim dvorima …

Na konferenciji za novinare direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld najavila je kako će pokušati i ove godine obraniti titulu najboljeg europskog božićnog sajma, a kao veliki magnet za posjetitelje istaknula je izložbu Nikola Tesla – Mind from the future.

Detaljni program pronađite na službenim stranicama Adventa u Zagrebu

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close