VijestiZdravlje

Što muškarci pomisle kada vide golu ženu

Golo žensko tijelo ima hipnotizirajuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele se samo prepustiti vlastitim, ali i užicima partnerice. A što muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu? Doznajte u nastavku teksta


1. Ostani kul.
Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta vidjeli taj prizor, sve u njegovom tijelu “podivlja”. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno razmišljati. Ali nikako ne žele ostaviti dojam da nikad prije nisu vidjeli golu ženu zbog čega se trude ostati kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli vikati od sreće i uzbuđenja.

2. Napokon mogu buljiti!
Kako bi se ponašali civilizirano i primjereno, muškarci će se truditi ne buljiti u ženske grudi u javnosti, naročito ako ih netko može uhvatiti da to rade. U uredu, teretani, na plaži trude se držati kontakt očima tijekom razgovora. Međutim, kada se odjeća skine, civilizirano ponašanje više im nije prioritet. Sada imaju dopuštenje buljiti do mile volje. I nadaju se da ženama to ne smeta.

3. Hm, trebao sam nešto obaviti, zar ne?
Možda mu se poslovi nagomilavaju, ima nabavku koju mora obaviti ili bilo koji drugu obvezu, ali jednom kada odjeća padne na pod, svi planovi muškarca jednostavno nestanu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close