VijestiTurizam

STIŽU LIČKE DRVOSJEČE Veliki Maskenbal u Općini Plitvička Jezera!

I ove godine u Općini Plitvička Jezera na zabavan način slavi se peto godišnje doba – maskenbalom za sve generacije!

U subotu 3. veljače sa početkom u 20 sati u restoranu Macola u Korenici održati će se tradicionalni 15. Maskenbal koji organizira Udruga žena „ NIT“ iz Korenice u suradnji s Općinom i Turističkom zajednicom Plitivička Jezera i Ugostiteljskim obrtom MACOLA. Svake godine broj gostiju raste, a ove godine očekuje se više od stotinu maskiranih gostiju koji imaju dobar razlog biti što kreativniji. Najbolje grupne i pojedinačne maske biti će nagrađene, a to je motivacija zbog koje svi jedva čekaju vidjeti što grupe spremaju u tajnosti.

“I ove godine sa zadovoljstvom se uključujemo u organizaciju našeg Maskenbala, manifestacije koju su domaći ali i gosti već prepoznali i kojoj se rado vraćaju. Dodatan je to sadržaj koji nudimo posjetiteljima u predsezoni, ali i najbolji način da se svi dobro zabavimo.”, poručuju iz Turističke zajednice općine Plitvička Jezera.

Goste će zabavljati veseli glazbeni sastav „Ličke drvosječe“, zaljubljenici u etno glazbu s područja Plitvičkih jezera koji rade na očuvanju ličke glazbene baštine, tako da je dobra zabava zagarantirana. Pjesma i ples do ranih jutarnjih sati već su tradicionalno obilježje maskenbala u Općini Plitvička Jezera, a vi još uvijek stignete krenuti u izradu kostima i pridružiti se veseloj ekipi. Zato ste svi pozvani da se 3. veljače maskirate, dođete u Korenicu na veseli Maskenbal te na jedan dan zaboravite baš na sve brige!

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close