Scena

Stiže treće izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije

Treće izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije (MAKK 2015) održat će se 26. i 27. studenog u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.


U organizaciji službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva za autorsko pravo, konferencija je posvećena autorima i kreativcima koji svojim radom, osim kulturi i identitetu zemlje, doprinose i njenom gospodarskom rastu i razvoju.

Prvi dan ovogodišnjeg MAKK-a, četvrtak, 26. studenog, nudi zanimljive prezentacije i panele, a ugostit će i važna domaća i inozemna imena iz kulturnih i kreativnih industrija, od kojih izdvajamo:

Skladatelj, izvođač i diskograf, Miroslav Škoro održat će predavanje “Ne dirajte mi autorska prava” na kojem će predstaviti svoju glazbeničku perspektivu na temu autorskih prava.

Svjetski poznati glazbeni producent iz Velike Britanije i dobitnik Grammya, Andy Wright, u razgovoru nazvanom “Music success: simplified” s glazbenim kritičarem i publicistom Hrvojem Horvatom pričati o iskustvima suradnje sa svjetskim zvijezdama poput Simply Reda, Simple Mindsa, Massive Attacka, Eurythmicsa, ali i domaćih Gibonnija i Toše Proeskog.

Ceco Gaković, Sarajlija sa stalnom adresom u San Franciscu, poduzetnik u digitalnim industrijama i osnivač start-up tvrtki, na primjeru svojih suradnji s U2-om i Madonnom mladim će kreativcima ponuditi savjete za uspjeh na digitalnom tržištu. “Glazba i hrabri novi svijet” naslov je njegove dinamične prezentacije koja će dati mnogo novih ideja za osvajanje digitalnog svijeta.

Više čitajte na muzika.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close