VijestiTech

Stiže superbrzi Firefox

U Mozilli planiraju do kraja iduće godine toliko ubrzati svoj web preglednik da će nam sadašnja složena interaktivna web odredišta tada djelovati posve drukčije


Prije dvadeset godina web odredišta sadržavala su uglavnom tekstualne dokumente, poneku sliku i poveznicu tu i tamo. Danas su ona interaktivna iskustva sa skočnim prozorima za brbljanje, videom koji se sam pokreće, člancima koji se sami osvježavaju i animiranim grafikama koje se kreću po stranicama dok ih listate.

Stoga su u Mozilli odlučili kako će nadograditi svoj preglednik Firefox ne bi li se bolje nosio s tom kompleksnom stvarnošću. Projekt se zove Quantum i trebao bi iznjedriti radikalno brži preglednik do kraja 2017. godine.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close