Film i TVGrad Zagreb

Stiže drugi Food Film Festival Zagreb

Drugi Food Film Festival Zagreb počinje 8., a završava 17. rujna. Taj filmski piknik održavat će se u Zrinjevcu


Posjetitelji drugog Food Film Festivala u Zagrebu moći će gledati odlične filmove, a usto i nešto pojesti. Na Zrinjevcu će biti čak 30 izlagača hrane s ponudom iz svojih restorana, bistroa, vinoteka i slastičarnica.

Lari&Penati, Hole in one pub, Pod zidom, WOK by Matija, Binimoto, Wurst bar Harmica, Plac, Bistro 75, Crno govedo by Baltazar, A most unusual garden, Torte i to, Cukeraj, Amelie, Wine bar Bornstain, Vinolicious, Rakijarnica, Biokuća, Bakina tajna, Toxic, Pitija, Hrvatske divote, San Servolo, Fantasy Food, Šumski kuhar i Kuća pršuta samo su neki od atraktivnih izlagača koji će svakodnevno tijekom deset dana toga festivala predstavljati svoj gastrokoncept i uveseljavati brojne turiste i domaće posjetitelje svojim delicijama.

Uz odličnu gastro i filmsku ponudu čeka nas i bogati program – kulinarske radionice s ponajboljim domaćim kuharima iz cijele Lijepe Naše, dječji program uz igraonice i dječje filmove te zabavni program tijekom dana i večeri.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Food Film Festival Zagreb facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close