ZnanostVijestiGrad Zagreb

Stiže 5. Znanstveni piknik

Peti po redu Znanstveni piknik održati će se od 23.09. do 25.09. na prostoru Jadran filma.


Znanstveni piknik je projekt čiji je primarni cilj popularizacija znanosti i umjetnosti, ujedno je i međunarodno događanje na otvorenom ili u zatvorenom prostoru koje promovira znanost u najširem smislu, te nastoji zainteresirati mlade ljude i one koji se tako osjećaju da odaberu znanost kao svoj životni poziv.

Organizator ovog projekta je Udruga profesor Baltazar. Udruga koje promiče pozitivne vrijednosti koje predstavlja lik profesora Baltazara, odnosno sudjeluje i podržava projekte koji doprinose razvoju znanja i inovativnosti, te poticanju stvaralaštva i kreativnosti.

Četvrti Znanstveni piknik održan je 12. i 13. prosinca 2015. na Zagrebačkom velesajmu. U 2 dana je privukao oko 50.000 posjetitelja.

Program događanja možete pronaći ovdje.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Znanstveni piknik facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close