VijestiSport

Spektakl u Dallasu: Stipe Miočić brani titulu protiv Cigana

Ono što se prije par dana nagađalo, sada je dobilo službenu potvrdu – Stipe Miočić i Junior Dos Santos borit će se 13. svibnja u Dallasu.


Bit će to borba za pojas, borba dva vjerojatno najbolja borca svijeta u ovom trenutku i borba dva sportaša koji izrazito poštuju jedan drugoga. Jednom riječi – spektakl!

“OK, sad je službeno, vidimo se u Dallasu”, napisao je Stipe na svom Facebook profilu.

Borba Miočića i Cigana će biti glavna borba večeri u kojoj će Stipe drugi put braniti pojas nakon što je prošlog rujna nokautirao Alistaira Overeema.

Isto tako, drugi je to sudar ove dvojice u kavezu. U prvom je slavio Dos Santos, no bilo je to 2014., a od tada je Stipe pobijedio četiri puta u četiri borbe, osvojio naslov i obranio ga jednom. Nakon poraza od Cigana Stipe je rekao kako je puno toga naučio te da je sada znatno bolji borac.

Nakon tog poraza pobijedio je Marka Hunta, Andreja Arlovskog i Fabricija Werduma, kojem je i uzeo pojas, a onda ga obranio protiv spomenutog Overeema.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close