Scena

Stigla je “Moderna žena” Jelene Rozge!

Novi studijski album Jelene Rozge “Moderna žena” od petka je u prodaji.


Kombinacija elegantnog prizvuka melodija nalik na pjesme grupe Magazin i današnjih modernih aranžmana, čine ovaj album Jeleninim najboljim albumom dosad. Novo, luksuzno pakirano izdanje sadrži dva CD-a: na prvom se nalaze pjesme novijeg datuma dok bonus CD sadrži hitove nastale u proteklih nekoliko godina.

Prva pjesma na albumu je nedavno objavljeni singl, emotivna balada, “Pismo – glava” koja je u samo tjedan dana skupila gotovo 800.000 pregleda na YouTube-u. Slijedi je naslovna pjesma “Moderna žena” čiju je premijeru spota Jelena odlučila prikazati upravo na prvi dan službene prodaje albuma.

“Moderna žena ovim svijetom korača srcem i razumom. Srce da znamo tko smo i kako se osjećamo, a razum da ostanemo to što jesmo”, objasnila je Jelena vjerujući da će ova pjesma postati svojevrsna “ženska himna”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close