Zdravlje

Stigao je Movember, a ovako možete sudjelovati

Stigao je studeni, a s njim i Movember, pokret za podizanje svijesti o muškom zdravlju. Osim o raku prostate, Movember ove godine podiže svijest i o mentalnom zdravlju muškaraca.


Milijuni muškaraca diljem svijeta pustit će brkove i tako postati dio ovog pokreta. Ako ste oduvijek željeli vidjeti kako vam stoje brkovi – ovo je idealna prilika.

No, da biste zaista sudjelovali u Movemberu morate poštivati nekoliko pravila.

Izazov morate započeti potpuno obrijani

Dakle, nema varanja. 1. studenog vaše lice mora biti glatko poput bebine guze i tek onda možete početi puštati svoj brk.

Izaberite stil

Odmah na početku odaberite stil brka kakvog želite tako da od samog početka možete odabrati “taktiku” uređivanja ovog ukrasa muškog lica.

Brade su zabranjene

Dakle, Movember dolazi od riječi moustache (brk) i november (studeni) – nigdje se ne spominje brada. Nije dovoljno pustiti ogromnu bradu, već u pitanju mora biti simpatičan brk.

Brk morate imati cijeli mjesec

Nema odustajanja nakon tjedan dana. Održavajte taj brk tijekom cijelog studenog.

Gospoda

Svaki sudionik pokreta mora se ponašati poput pravog gospodina, pristojno i uglađeno.

Nemojte zaboraviti o čemu je riječ

Movember je pokret za podizanje svijesti o muškom zdravlju. Nemojte to zaboraviti, već iskoristite ovaj mjesec za dodatnu edukaciju i brigu o sebi.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: antenazadar.hr | Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close