Scena

Stevieju Wonderu Grammy za životno djelo

NA IDUĆOJ, 57. po redu dodjeli nagrada Grammy, koja se održava u veljači 2015. godine, velikan soula, Stevie Wonder, dobit će nagradu za životno djelo (tzv. “all-star special”).

 Nagrada se dodjeljuje za cjelokupni doprinos popularnoj glazbi, a povodom dodjele održat će se i dvosatni koncert “Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life – An All-Star Grammy Salute”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QwOU3bnuU0k

Tom prilikom Stevie Wonder, inače dobitnik 25 Grammyja, i druga velika glazbena imena izvodit će neke od njegovih najvećih hitova, a najbliži suradnici i kolege govorit će o utjecaju i važnosti njegovog glazbenog stvaralaštva.
Prošle godine Grammy za životno djelo dobili su Beatlesi.
Stevie Wonder je u studenom prošle godine dobio Predsjedničku medalju slobode, najviše američko civilno odlikovanje za doprinos na području nacionalnih interesa, kulture i mira u svijetu, koju mu je uručio Barack Obama.
Tekst: index.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close