Grad ZagrebScenaTurizam

Stari Zagreb – Romantično i još romantičnije

Ako želite Zagreb upoznati na drugačiji način, od druge polovice ožujka moći ćete to učiniti vožnjom u replici Ford T modela iz 1905. godine na električni pogon u kojoj će vaš vozač biti ujedno i vodič.


Obilazak zagrebačkih gornjogradskih ulica te Lenucijeve potkove koja povezuje znamenitosti u Donjem gradu sam je po sebi romantičan zbog atrakcija i na ulicama, trgovima i parkovima ispisane povijesti. No, uskoro će njihovo razgledavanje biti još romantičnije odlučite li se na vožnju replikama Ford T modela s početka prošloga stoljeća. Ti automobili na električni pogon – čija je brzina 25 kilometara na sat i posve su nečujni – od druge će polovice ožujka zahvaljujući projektu Old Zagreb goste grada voziti u obilazak glavnih gornjogradskih i donjogradskih atrakcija. Uz vozača, koji je ujedno i vodič, u oldtajmerima će se moći voziti još četiri osobe. Za sada će zagrebačkim ulicama voziti dva automobila, a do kraja godine se očekuje da će ih biti desetak.


 

Tekst: TZGZ

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close