Društvene mrežeKultura

Stare razglednice i fotografije vraćaju nas u prošlost Gospića

Početkom srpnja ove godine Grad Gospić je pokrenuo aktivnu Facebook stranicu putem koje komunicira s građanima s prosječno više od 50 objava mjesečno.


Osim službenih informacije iz gradske uprave i novosti iz gradskih ustanova, na Facebook stranici Grada Gospića od  danas možete pratiti i kako su Gospić i Gospićani izgledali u prošlosti. Naime, Grad je počeo objavljivati stare fotografije i razglednice iz knjige “Pozdrav iz Gospića” nakladnika Muzej Like.

Kako bi se naš grad prisjetio svoje ponosne i zanimljive prošlosti, pomoću knjige “Pozdrav iz Gospića” nakladnika Muzej Like, krećemo sa objavama starih razglednica i fotografija. Lajkajte, komentirajte i dijelite svoj Grad!, pozivaju na Facebooku grada Gospića.

Pogledajte prvu objavu s fotografijom”Ličke željeznice”, kako je izgledala 1900. godine:

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close