Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

Starčević za Novu TV: Očekujem pet mandata, razgovarati ćemo sa svima o suradnji, i s Milinovićem

Za Novu TV Karlo Starčević dao je izjavu o mogućoj suradnji sa svim političkim opcijama.

“Nikada u životu nisam bio nervozan, ja sam optimističan. Ovo je jedinstvena prilika da Zagrebu pošaljemo poruku kako je Lika devastirana kao nikada u povijesti. Iz Like su stizale karte koje nitko nije kupovao u Zagrebu za dolazak u Liku.

Šaljemo upozorenje kako Lici treba gospodarska i duhovna obnova. Mi smo pobijedili prije dvije godine one koji su Liku razorili, pa kome bi se ja priklonio”, odgovorio je Starčević na pitanje kome će se prikloniti.

“Očekujemo da ćemo biti prva politička snaga. Očekujemo pet mandata. Ono što bude iznad, bit će pozitivno i radovat ćemo se tome.

Nismo još ni sa kim pregovarali, odluku o tome ćemo donijeti kada vidimo rezultate”, ponovio je Starčević, koji na pitanje o mogućoj suradnji s Darkom Milinovićem odgovara: “Ako bude radio na dobrobit Županije, sa svima ću surađivati”, rekao je za NOVA TV. 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Nova TV

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close