NacionalnaPolitikaIzdvojeno

Starčević o Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa: To je hrpa maloumnih neznalica i pokvarenjakovića

ŽESTOKO

Gradonačelnik Gospića Karlo Starčević za portal Direktno komentirao je kaznu koju je dobio zbog neprenošenja upravljačkih prava nad svojom tvrtkom


Karlo Starčević, jedan od rijetkih gradonačelnika u Hrvatskoj koji za svoj rad ne prima plaću već ju daje svojim stipendistima Grada Gospića, komentirao je situaciju u kojoj je dobio 10 000 kuna kazne zbog neprenošenja upravljačkih prava sa tvrtke Ličanka – proizvodnja pića i pozicije prokurista u tvrtci Pivovara Ličanka.

“Ovo je najjadnije povjerenstvo i to ne samo politički. To je hrpa maloumnih neznalica i pokvarenjakovića. Da imaju karaktera ne bi bili u tom Povjerenstvu jer, naglašavam, nema sukoba interesa. Ako sam ja zaista nešto napravio za što bi me se trebalo teretiti imamo USKOK, DORH, krim-policiju… Tko je uopće ta Novaković? Pa to je jadna nesretnica, koja je naslijedila onu prvu nesretnicu koja se zvala Dalija Orešković. Uostalom, fućka se meni za 10.000 ili za 100.000 kuna kazne. Ja vam svoja upravljačka prava ni mrtav neću prepisati na nekog trećeg. Moja firma je vrijedna i za svaku lipu imam opravdanje”, kaže Starčević za Direktno.

Više čitajte na linku. 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close