Stanari ogovaraju Fabija: Mali mi je počeo sve više dizati tlak, ne gasi se!

Tena Brnad

Stanari novu tajnu sobu sve češće koriste za tračanje u miru. Kada se međusobno ne posvađaju, na repertoar im uvijek dođe neki stanar ili aktualna događanja u Kući.


Marina, Kocka i Jurica u tajnoj su sobi prokomentirali Fabijevo ponašanje. Svi su primijetili kako je vrlo nadobudan i uvijek mora biti u pravu. Iako je najmlađi u Big Brotheru, ne želi da ga se takvim smatra te često ulazi u rasprave s ostalim stanarima, što mnogima smeta. “Mali mi je počeo sve više dizati tlak, ne gasi se i na sve ima komentar “, prokomentirala je Marina Fabija, a Jurica se složio da je ‘postao malo intenzivan’. Kocka je nadodao da se slaže kako ima previše slobode, a nitko mu se ne suprotstavlja i onda je ‘dobio krila’.

No, Alen je odlučio porazgovarati s njim i reći mu sve što ostali misle. “Konstantno si nametljiv, kao da si ti naš vođa, a to uopće nije tako”,  rekao je Riječaninu koji se obranio kako on zapravo sve radi za dobrobit zajednice. “Bitan je cilj, bitna je nakana, ja to sve radim iz dobrobiti i nikoga ne bih prisilio na ništa da to nije za dobrobit svih nas”, zaključio je Fabio.

Alen se složio da je on jednostavno takav i da je dobro znati izboriti se za sebe, ali mu je jasno dao do znanja da su u Big Brother kući svi jednaki i da malo mora pripaziti na svoj stav ‘vođe’.

Video pogledajte ovdje.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor: bigbrother.rtl.hr | Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u