Lifestyle

Sretan Božić i Novu 2020. želi vam komunikacijska agencija PRiLIKA

Još jedna godina bliži se kraju i vrijeme je čestitanja, slavlja i dobrih želja! Čestitka dolazi i od naše (i jedine ličke) komunikacijske agencije PRiLIKA komunikacije


U dosad najuspješnijoj godini od osnutka agencija za odnose s javnošću PRiLIKA komunikacije ostvarila je brojne suradnje na koje je ponosna, dobila nove zaposlenike, sudjelovala u raznim sportskim natjecanjima, priključila se humanitarnim akcijama, popratila i odradila brojna događanja i najvažnije – stekla nove klijente, suradnike i prijatelje za budućnost. U siječnju 2020. godine obilježava se i 5. rođendan tvrtke i početka “komuniciranja” kvalitetnih priča s područja najveće regije Hrvatske.

Ovom prilikom tim PRiLIKA komunikacije želi svim klijentima, suradnicima i prijateljima sretan Božić u krugu obitelji i prijatelja i Novu godinu (i desetljeće!) ispunjeno novim zajedničkim projektima i druženjima!

#prilikakomunikacije #sretanbožićinovu

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close