Ličko-senjska županijaObrazovanje

Srednja škola Plitvička jezera ima novi video: “Postani dio tima čuvara baštine!”

5 PONUĐENIH PROGRAMA

Srednja škola Plitvička jezera objavila je promotivni video za školsku godinu 2020./2021.


U snimanju videa su sudjelovali učenici i zaposlenici ustanove koji su uz virtualnu šetnju prostorima škole pozvali osmaše da odaberu jedan od pet ponuđenih programa i sudjeluju u stvaranju i prezentiranju Like kao ekološke oaze hrvatskoga turizma.

Učenici mogu birati između pet smjerova – Opća gimnazija, Hotelijersko-turistički tehničar, Konobar, Kuhar i slastičar, u sastavu škole nalazi se i učenički dom s kapacitetom 50 mjesta, dok u školskom restoranu njihovi konobari odrađuju dio praktične nastave.

Srednja škola Plitvička jezera sudjeluje u mnogim projektima i ima odličnu suradnju s lokalnom turističkom zajednicom, općinom i Nacionalnim parkom Plitvička jezera, navedeno je u videu.

“Upiši jedan od pet ponuđenih obrazovnih programa i postani dio tima čuvara baštine!”, pozivaju iz Srednje škole Plitvička jezera.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close