VijestiSport

Srce Velebita: Otvorene prijave za svibanjsku rekreativnu biciklijadu Sveti Rok MTB Tour

Zbog velikog odaziva biciklista iz cijele Hrvatske i Slovenije tradicionalna biciklijada Srce Velebita ove godine uvodi i proljetnu biciklijadu Srce Velebita – Sveti Rok MTB koja će se održati od 24. do 26. svibnja na području općine Lovinac i Parka prirode Velebit.


Prva biciklijada Srce Velebita – utrka Uspon na Tulove grede krenula je prije tri godine i održava se u netaknutoj prirodi Like podno Velebita i njegovih najviših vrhova i najsvetijeg među njima – Svetog Brda.

Ove godine bicikliste očekuje niz novosti, od novih staza, hike & bike programa do još bogatijeg after-bike sadržaja. Sada već trodnevni programi uključuju i uspon na vrhove Tulove grede i Zir biciklom i pješice, popularno nazvano bike & hike programi. Organizirane su i nove staze za one najspremnije i uvijek željne novih izazova.

Osmišljeni su atraktivni after bike sadržaji na izletištu Cvituša s bogatom gastro ponudom ličkih specijaliteta i proizvodima lokalnih OPG-ova, glazbom i logorskom vatrom s pogledom na vrhove Velebita, poručuju organizatori.

Polako, ali sigurno općina Lovinac i Lika uspješno se etabliraju kao nezaobilazna područja cikloturizma u Hrvatskoj jer Srce Velebita nisu samo MTB biciklijade i utrke, one su mjesto dobrih vibracija i druženja kojima se MTB vozači vjerno vraćaju. Velebitske surove stijene, makadam, šumski putevi, ali i pitome staze uz potoke, jezera i vrela nude za svakoga ponešto, uvijek nezaboravno.

Ljetna biciklijada Velebike Express održat će se 21.-23. lipnja 2019, a jesenska Srce Velebita – utrka Uspon na Tulove grede 13.-15. rujna 2019.

Prijave za svibanjsku rekreativnu biciklističku turu “Sveti Rok MTB Tour” traju do 1. svibnja popunjavanjem obrasca koji možete popuniti OVDJE.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Srce Velebita

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close