Lifestyle

SRAMOTA GORANA BARETA Pogledajte kako izgleda “dno dna” glazbenika

U reakciji na prekidanje koncerta u Kanfanaru, Baretov menadžement rekao je kako je sve to dio njegovog imidža i da je normalno da vrijeđa publiku. Sada se pojavila i video snimka incidenta na kojoj se vidi kako pjevač ne bira psovke u svom obračunu s nepoznatim mladićem iz publike.

Goran Bare (49) se s mladićem posvađao prije samog nastupa, a nakon što je otpjevao pjesmu ‘Grešnik’ nastavio je svađu sve dok nije naljutio cijelu publiku koja mu je počela zviždati. Tada su po njega došli zaštitari i koncert je prekinut.

Iako su najvjerniji fanovi ostali u šatoru još 20 minuta u nadi da će ipak uživati u nastupu, Bare se nije vratio. Naime, svađu je nastavio i izvan šatora gdje je zamalo došlo i do fizičkog obračuna.

Pogledajte kako izgleda “dno dna” binskog nastupa, čovjeka koji uzima više tisuća eura za nastupe i svoje koncerte s bendom u Hrvatskoj i inozemstvu.

Tekst: UL/24sata

Foto: jutarnji.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close