Grad ZagrebScena

Sve je spremno za svjetski spektakl u Areni!

Arena je spremna za Zagreb 360° New Year’s Eve spektakl na kojem se očekuje tisuće gostiju iz cijelog svijeta.


Ulaznice za sutrašnji spektakl prodane su u više od 60 zemalja čiji su državljani odabrali upravo Zagreb za novogodišnju destinaciju, a očekuje se i da u Zagreb prvi put sleti privatni avion iz Južne Koreje.

Impresivna pozornica kvadrature 300 m2 teška je čak 90 tona. LED ekran na njoj veličine je 150 m2, a postavljeno je 300 svjetlosnih uređaja te više od 100 zvučnika snage 100 kilovata. Sve navedeno ukazuje da će otvaranje prvog dana Croatia Winter Music Festivala biti spektakl za pamćenje.

Ususret sutrašnjem dočeku, Croatia Winter Music Festival primio je zavidno priznanje. Najpopularniji svjetski glazbeni magazin DJ MAG party doček u zagrebačkoj Areni uvrstio je u pet najboljih dočeka Nove godine u svijetu kad je elektronska glazba u pitanju. Svjetske DJ zvijezde našem glavnom gradu i Hrvatskoj sigurno će dati nemjerljivu reklamu live stream izvještajima iz Zagreba.

Na Zagreb 360° New Year’s Eve nastupaju David Gravell (19:00-20:30), Julian Jordan (20:30 – 22:00), Sander van Doorn (22:00-23:30), Armin Van Buuren (23:30 – 2:30), MOTi (2:30 – 4:00) te Juicy M (4:00-6:00).

Festival se održava u organizaciji agencije Adria MM (vlasnik licence za ULTRA Europe) u suradnji s Gradom Zagrebom, Turističkom zajednicom Grada Zagreba i vodećom turističkom agencijom Atlas. Nakon novogodišnjeg dočeka slijedi još šest partyja od nedjelje, 1. siječnja, do petka, 6. siječnja: Replay 360° NYE, Heart, Laundry, Enter Zagreb party presented by Wrong Crowd, Armada i Ultra Europe Countdown.

Tijekom tjedan dana Zagreb će ugostiti brojne svjetske vrhunske DJe i neke mlade zvijezde, kao što su R3hab, Felix Jaehn, Lvndscape, Justin Oh, Kura, Sick Individuals, Thomas Newson, RODG B2B Ruben de Ronde, Jochen Miller, Mark Sixma, Omnia, Jorn van Deynhoven, Redondo, Ferreck Dawn, Raiden i Headhunterz.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close