Novac

Sportsko klađenje uživo na FavBet

Dugo vremena, klađenje je bilo vezano za fizičku poslovnicu, u koju bi, ako ste se htjeli okušati u igrama na sreću, trebalo otići i uplatiti svoj listić. Prava, možemo slobodno reći, revolucija u svijetu klađenja i industriji koja je trenutno jedna od najprofitabilnijih nastala je kada je pokrenuto – klađenje uživo.


Ono što je do prije nekoliko desetaka godina bilo nezamislivo, danas je uobičajeno. Uplata listića dok sjedite u svom udobnom naslonjaču, u tek nekoliko klikova na nekom od pametnih uređaja, dovela je klađenje do vrhunca popularnosti.

Prednosti klađenja uživo

Klađenje uživo na sportski susret koji je već počeo glavna značajka je klađenja uživo – ujedno i njegova najveća prednost. Iako je klađenje uživo, dinamičnije, od onog, nazovimo uobičajenog, ono nudi bezbroj mogućnosti. Dinamičnost klađenja uživo uvjetovana je ponajviše stalnim promjenama tečajeva, ali i cjelokupne ponude.

Ponuda na klađenje, u ovom slučaju prati tijek događanja, što iskusni igrači mogu iskoristiti za zaradu koju možda i nisu očekivali.

Na koji sport se kladiti uživo?

Nogomet bez sumnje, još uvijek je broj jedan kada je klađenje uživo u pitanju. Osim što ima široku lepezu ponude privlači i najveći broj ljudi. Uz nogomet, košarka je sport koji je vrlo sličan kada je u pitanju kladioničarska ponuda.

Doduše, košarka, za razliku od nogometa, znatno je dinamičnija kada su u pitanju tečajevi i promjene koje prate tijek utakmice. Od popularnijih sportova, spomenimo još i tenis te u posljednje vrijeme, brzo rastući e-sport, koju kladionica FavBet također ima u svojoj ponudi.

Sučelje FavBet stranice kod klađenja uživo

Internet stranica FavBet kladionice, kada je klađenje uživo u pitanju doista donosi kvalitetno korisničko iskustvo. S lijeve strane, navedeni su sportovi koji su dostupni u ponudi za klađenje uživo kao i broj utakmica koje se taj dan igraju.

Jednim klikom na neku od utakmica, otvara se podstranica s ponudom i tečajevima koji su u tom trenutku aktualni. Naravno, prikazana je i minuta susreta kako bi se igraču pojednostavila odluka o uplati.

S desne strane, prikazani su listići, odnosno tipovi na koje ste uplatili novac i potencijalna zarada.

FavBet uplate i isplate

Kladionica FavBet svojim igračima nudi nekoliko načina uplate, tako novac možete uplatiti preko bankovnih kartica, a-bonova ili odlaskom u neku od  FavBet poslovnica. Isplate s druge strane FavBet kladionica isplaćuje na tekući račun ili u poslovnicama.

Bonusi i nagrade

Bonusi i promocije općenito, jedan su od načina na koji kladionice, pa tako i FavBet, nastoji privući nove igrače ali i zadržati postojeće.

Neki bonusi su ograničeni vremenom, a evo neki od njih koji su u FavBet kladionici najpopularniji: bonus dobrodošlice, multi bonus, listić dana i brojni drugi.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close