Sport

Splitski novinari i sportaši prikupili hranu za beskućnike

Petu godinu za redom grupa splitskih sportskih novinara “4 N” organizirala je i provela humanitarnu akciju “Tona hrane za splitske beskućnike”, tijekom koje je skupljena velika količina hrane i higijenskih potrepština za potrebe Udruge “MoST”, koja se brine o splitskim beskućnicima i korisnicima Socijalne samoposluge.


Splitski novinarski humanitarci i ove su godine u pomoć pozvali splitske klubove i sportaše, koji su se odazvali u velikom broju, pa su tako HNK Hajduk, TK Marjan, RNK Split, NK Adriatic, Splitski klub Olimpijaca, ali i Blanka Vlašić, sestre Ana i Lucija Zaninović, Nikola Vujčić, Mario Pašalić, ‘Kamp rukometnih vratara’, Turnir ‘Četiri kafića’… donacijama podržali akciju, a tvrtka ‘Tommy’ je na cjelokupni iznos donirala dodatne količine hrane.

Donirana hrana i higijenske potrepštine uručeni su štićenicima ‘MoST-a’ na stadionu Poljud, a razmjeri ovogodišnje akcije bit će poznati za nekoliko dana, kad se prebroje i popišu sve količine. No i na prvi pogled je jasno da su i ove godine splitski humanitarci i ljudi dobre volje bili širokog srca.

“Prijateljstvo splitskih sportskih novinara i sportaša s Udrugom ‘MoSt’ traje već dugi niz godina, a njihove donacije pomažu najpotrebitijima, splitskim beskućnicima i korisnicima Socijalne samoposluge. Teško je riječima opisati kolika je ovo donacija, možda je najbolje reći da će količina donirane hrane sigurno potrajati nekoliko mjeseci. Od srca im hvala na svemu što čine”,  kazao je Dado Lelas iz Udruge ‘MoSt’.

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close