VijestiScena

Splitski bend Info objavio prvi singl “Samo noćas”

Splitski bend Info objavio je prvu pjesmu i spot “Samo noćas”. Info je nova peteročlana pop rock atrakcija koji su, kako kažu, domaćoj glazbenoj sceni odlučili podariti novi zvuk. Bend čine članovi iz Splita, Dubrovnika, Imotskog i Žrnovnice i to: Ivan Anić, Ivan Trpimir Lozić, Antonio Grkeš, Hrvoje Domazet i Rade Popadić.


Članovi benda ističu da su potpuno samostalna glazbena cjelina, što znači da rade i snimaju točno to što žele. “Ideja za osnivanjem benda rodila se još prošlog listopada. Mjesecima smo tražili članove koji će se potpuno uklopiti u koncept benda, a to je urbani pop rock zvuk. Poštujemo dalmatinski glazbeni izričaj, čak je dio benda pjevao u klapama, ali smatramo da hrvatskoj glazbenoj sceni nedostaje jedan kvalitetan mladenački pop rock bend”, rekao je Ivan Trpimir Lozić i dodao da će glazbeni pravac koji su odabrali biti pop-rock, ali “s dozom vokalne polifonije, više okrenut mlađoj publici.”

Tekst za debitantsku pjesmu “Samo noćas” napisao je Pjero Mirić, a glazbu član benda Antonio Grkeš. Spot je snimljen u Primoštenu, a snimio ga je poznati trio Sanda Grgas Prkić, Petar Prkić i Augustin Bilandžić. Kadrove dronom snimio je Josip Jadrijević, za makeup se pobrinula Maja Banić, a glumačke sposobnosti pokazala je Katarina Najev.


 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close