Lifestyle

Špijuniranje prijatelja na Facebook-u od sada će biti još lakše!

Mi ljudi često smo znatiželjni, a Facebook kao da to još više potiče. Nekad nas zanimaju samo određeni postovi naših prijatelja, a u toj količini informacija teško ih je pronaći. Facebook će nam napokon omogućiti pretraživanje našeg News Feeda.

Nova opcija je zasada dostupna u Sjedinjenim Državama na webu i iOS aplikaciji. Facebook bi ovom opcijom mogao postati korisniji za mnoge korisnike.

Osobu ili neku zanimljiviju stranicu smo naučili s lakoćom pronaći. A što ako nas zanima što naši prijatelji pišu o našem omiljenom pjevaču!? Teško ga je pronaći u gomili informacija na News Feed-u i morali smo postepeno pomicati informacije prema dolje kako bi se pojavljivale ranije objavljene. Ukoliko nas je zanimao post određenog prijatelja utoliko smo otišli na njegov profil i pretraživali njegove određene postove kao i u News Feedu – pomicanjem prema dolje sve dok ih ne pronađemo.

Nova opcija omogućit će da u tražilicu upišemo ključnu riječ, npr. Gibonni i u rezultatima pretraživanja prikazat će se postovi koji su vezani uz njega. Za još lakše korištenje, Facebook sadrži nekoliko kriterija po kojima rangira postove (vremenu objavljivanja, „angažman“ i bliskosti osobe s nama – bliži su postovi prijatelja, nego prijatelji prijatelja).

Ova opcija sigurno ima svoje prednosti, ali i svoje nedostatke. Sami ćete odlučiti u koju kategoriju ćete ju svrstati.

Tekst: Jasminka Troha

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close