Scena

20.godišnjica osnivanja grupe: Hoće li Spice Girls održati koncert u punom sastavu?

Do sada se u napisima u o okupljanju grupe njezino ime nije spominjalo, ali navodno je Victoria sada pristala sudjelovati koliko će joj to ostale obveze dopustiti. Victoria Beckham (41) ipak će se pojaviti na ponovnom okupljanju Spice Girls, povodom 20. godišnjice osnivanja tog svjetski poznatog girl banda, iduće godine.


Naime, do sada se u napisima o okupljanju njezino ime nije spominjalo, ali navodno je, prema pisanju britanskog magazine Closer, sada pristala sudjelovati koliko će joj to ostale obveze dopustiti.

Poznato je da supruga Davida Beckhama gradi karijeru u modnoj industriji, a i govorila je i da je nakon zadnjeg okupljanja Spiceica bila pomalo razočarana. U britanskoj javnosti postojala je javna tajna da je Victoria bila u ozbiljnoj svađi s Mel B, još od 2012. godine. Osim toga, Victoria je prilično zauzeta brigom oko četvero djece, Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper. No čini se da se pojavio dodatni razlog da Victoria ipak sudjeluje u proslavi iako za sada nije potpisala sudjelovanje na koncertima Spice Girls. Inače, grupa je prodala 85 milijuna primjeraka albuma, što ju čini najuspješnijom girl grupom svih vremena.


 

Tekst: 24sata hr

Slika: wikimedia commons

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close