Film i TVVijesti

Spektakularno završen Fantastic film festival na Medvedgradu!

 

Fantastičan spoj povijesti utkane u zidine utvrde Medvedgrad i 60 godina star SF klasik ‘Zabranjeni planet’ pokazali su se kao savršena kombinacija za završetak ovogodišnjeg, šestog po redu, Fantastic Zagreba, jer jučer se na Medvedgradu tražio jastučić više.

Temperatura je bila idealna, pogled na Grad spektakularan, miris slasnih sendviča iz POP UP Swanky Gardena širio se utvrdom, a nakon filma svi su se rasplesali uz DJ Bocca powered by Yamaat radio!  Dovoljno razloga da Medvedgrad do ranih jutarnjih sati bude ispunjen oduševljenim posjetiteljima, filmofilima i prijateljima Fantastic Zagreba.

Posjećenost 6. FZFF  bila je iznimna što organizatorima daje dodatnu motivaciju da iduće godine naprave još bolji i fantastičniji Fantastic Zagreb.

 Sretni smo što su Austrijski kulturni forum i RBA odlučili podržati najnoviji program ovogodišnjeg FZFF – Dječji vikend, što Grad Zagreb od prve godine svesrdno podupire sve naše ideje i prijedloge, što je Park prirode Medvednica uvijek divan domaćin i prije svega sretni smo da imamo Vas – najbolju publiku na svijetu (ako ne i šire:)!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close