Film i TVVijestiGrad Zagreb

Spektakularni završetak 8. Fantastic Zagreb Film Festivala!

Osmi Fantastic Zagreb Film Festival završava danas na uistinu spektakularan način: projekcijom vječnog remek-djela 2001: Odiseja u svemiru (2001: A Space Odyssey, 1968.) koje ove godine obilježava svoju 50-godišnjicu!


Film monolitskih proporcija i kapitalno djelo sedme umjetnosti o kojem je sve odavno rečeno i jedinstveno filmsko iskustvo redateljskog velikana Stanleya Kubricka koje s pravom nosi titulu najvećeg filmskog spektakla u povijesti pokretnih slika i koje je zauvijek promijenilo SF žanr. Pogledajte ovaj spektakl u svoj njegovo raskoši i veličini u digitalno restauriranoj 4K kopiji na zatvaranju 8. Fantastic Zagreba 08. srpnja na velikom platnu Ljetne pozornice Tuškanac!

Uz filmski program ove godine organizatori su pripremili i atraktivnu multimedijalnu izložbu LUMINAR talentiranog umjetnika, filmskog redatelja i majstora specijalnih efekatat Paola Gentilinija. Izložba je besplatna i otvorena za javnost od 24. lipnja do 12. srpnja.

‘Uronite’ u fantastičnu SF avanturu u samom centru Zagreba, u Tunelu Grič!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close